Agedus d.o.o.
Trnska cesta 69
88220 Široki Brijeg
Tel/fax:039/705-728

Mob: 063/325-061
E-mail: info@agedus.ba

   Žiro račun: 1328502009396828
NLB banka d.d
MBS:64-01-0180-10

ID broj: 4272320190007
PDV broj:272320190007

 

agencija za edukaciju i usluge

agencija za edukaciju i usluge

ecdl_lijevo

Izrada Internet stranica već od 299KM

Ako trebate uvijek dostupnu informaciju o vašoj tvrtci, usluzi, proizvodu, djelatnosti ili turističkom objektu - tada je vaš najbolji izbor prezentiranje putem internet stranice.

Mi Vam nudimo usluge izrade web stranica po vrlo povoljnim cijenama.

Najpovoljnije cijene rabljene opreme

Nudimo brand name rabljena računala i ostalu opremu po najpovoljnijim cijenama.

Računalo već od 49,00 KM!

Više...

Facebook

Akcija

Promotivna akcija tijekom mjeseca siječnja - 

intenzivni jednomjesečni tečaj njemačkog jezika 

po cijeni od samo 180 KM.

Nazovite za detalje!

ECDL informacije

Polovinom veljače 2009. godine izdana je 9 milijunta ECDL diploma kao jedinstveni, međunarodno priznati, dokaz o elektroničkoj pismenosti. Povodom svečanog obilježavanja 9 milijuna izdanih ECDL diploma Jose Manuel Barroso, predsjednik Europske komisije, primio je počasnu ECDL diplomu.

barroso2"Stalno ulaganje u informatičko opismenjavanje jedna od ključnih tema svih zemalja članica Europske unije jer je informatička pismenost nužna kako bi se održala konkurentnost europske ekonomije." istaknuo je Barroso ovom prigodom te dodao kako je Europska komisija ponosna što je od početka podržala ECDL program koji s velikim uspjehom ispunjava misiju elektroničkog opismenjavanja.

 

"9 milijuna diploma potvrda je našeg dobrog rada." - ustvrdio je Damien O'Sullivan, voditelj ECDL Foundationa na prigodnoj svečanosti - "Ulaganje u programe poput ECDL-a višestruko se vraća kroz veću konkurentnost sveukupnog europskog gospodarstva, ali i kroz veću konkurentnost svakog pojedinca na tržištu rada."

Europska unija je i pred našim vratima. Osigurajte si na vrijeme međunarodno priznatu ECDL diplomu o elektroničkoj pismenosti.

 

ikona_olovka Tečajevi korištenja računala (ECDL)
ikona_olovka Tečaj knjigovodstva
ikona_olovka Tečaj njemačkog jezika (OSD)
ikona_olovka

Programiranje u jezicima C++ i C#

ikona_olovka

Web dizajn

 

 


TEČAJ KNJIGOVODSTVA

Cilj
Cilj seminara je razumijevanje osnovnih knjigovodstvenih i računovodstvenih kategorija, kako bi se usvojila knjigovodstvena terminologija i osiguralo praćenje knjigovodstvene materije. Polaznik kroz vježbe, ispunjavanje dokumenata i ponavljanje usvaja novi knjigovodstveni jezik, upoznaje se sa knjigovodstvenim ispravama te provodi osnovna knjiženja i analitičko knjigovodstvo.

Seminara obuhvaća i zahtjevnije postupke obračuna, knjiženja i računovodstvenog izvješćivanja poslovnog okruženja, upoznavanje polaznika sa zakonskom regulativom i stručnim osnovama knjigovodstvenog evidentiranja i praćenja poslovanja obrtnika i slobodnih zanimanja te sastavljanje temeljnih financijskih izvješća. Polaznici se upoznaju s praćenjem računovodstvene literature kako bi postigli samostalnost u radu.

 
Sadržaj
•    Pojam računovodstva i knjigovodstva
•    Računovodstvo profitnih i neprofitnih organizacija, računovodstvo obrtnika i slobodnih zanimanja
•    Poslovne knjige
•    Računski (kontni) plan
•    Blagajna – dokumenti, putni nalog i knjiženje
•    Platni promet u zemlji i s inozemstvom
•    Kratkotrajna imovina – kupci, potraživanja, knjiga IRA
•    Kratkotrajne obveze – dobavljači, obveze, knjiga URA
•    Dugotrajna imovina – pojam, nabava, amortizacije i otpis
•    Dugotrajne obveze
•    Zaliha sirovina i materijala, sitnog inventara, ambalaže i auto guma – nabava, uporaba i otpis

•    Robno i materijalno knjigovodstvo – pojam, dokumenti i knjiženje
•    Trgovina – pojam, zaduženje, prodaja i razduženje skladišta robe
•    Troškovi zaposlenih – obračun plaće i evidencije (više varijanti obračuna)
•    Financijski rezultat poslovanja – utvrđivanje bruto financijskog rezultata, prijenos neto dobitka (gubitka) na  vlastiti kapital
•    Temeljna financijska izvješća (Završni račun) – Bilanca stanja, Bilanca uspjeha, Izvješće o promjenama u kapitalu, Izvješće o novčanim tokovima
•    Proizvodnja
•    Knjigovodstvo obrtnika


Trajanje
•    45 školskih sati 
•    Nastava se izvodi 2 puta tjedno po 3 školska sata, što uključuje predavanja i praktično knjiženje promjena u modernom knjigovodstvenom programu na računalu (svaki polaznik radi sam na računalu  u malim grupama do maksimalno 10 polaznika)
Predznanje
Seminar ne zahtjeva predznanje.
Nakon odslušanog seminara polaže se praktični test, nakon čega se izdaje potvrda o uspješnom pohađanju seminara.
Cijena seminara je 450,00 KM, uz mogućnost plaćanja u 2 rate. Cijena važi za gotovinske uplate dok se na račune za poduzeća dodaje 17% PDV-a.  
Zainteresiranim polaznicima odobravamo popust od 10%, a za grupne prijave odobravamo i dodatni popust.  

Povratak na vrh


  

TEČAJ NJEMAČKOG JEZIKA (ÖSD)


Naučite njemački jezik i potvrdite znanje ÖSD certifikatom

Želite li raditi, studirati ili samo posjetiti Njemačku ili neku drugu zemlju njemačkog govornog područja? Trebate li vizu ili boravišnu dozvolu?
Ako je odgovor na ova pitanja potvrdan, poduzmite prvi korak i upišite tečaj njemačkog jezika i ubrzo steknite potrebno znanje!
Njemački jezik govori preko 119 milijuna ljudi te je najrašireniji jezik u Europi. Ovaj jezik otvara brojne mogućnosti, te otvara brojna vrata u poslovnom svijetu. Uz to Njemačka otvara svoja vrata kvalificiranim stranim radnicima i nudi mogućnosti stalnih ili sezonskih zaposlenja za deficitarna zanimanja u nekim granama gospodarstva.

Agencija za edukaciju Agedus d.o.o. Široki Brijeg organizira tečajeve njemačkog jezika u malim grupama polaznika, te pripremu za ispit i dobivanje ÖSD certifikata, kako biste imali međunarodno priznat dokaz o tečnom poznavanju njemačkog jezika.

ÖSD (Österreichisches Sprachdiplom Deutsch) je certifikat koji je međunarodno priznat u zemljama Europske unije, te služi kao dokaz o razini poznavanja njemačkog jezika iza kojeg stoji Republika Austrija. Ovaj certifikat priznaju institucije Austrije, Njemačke i Švicarske, te služi i kao dokaz o poznavanju njemačkog jezika prilikom reguliranja boravišne dozvole članova obitelji, reguliranja austrijskog ili njemačkog državljanstva, upisa na studij u Austriji, Njemačkoj ili Švicarskoj ili zaposlenja u zemljama njemačkog govornog područja.
Ispit je ravnopravan ispitima Goethe-Instituta, Test DaF, Telc GmbH i Austrijskog integracijskog fonda (Österreichisher Integrationsfond - OEIF). Certifikati se ovjeravaju izravno u ÖSD-centrali u Beču.

Programi edukacije odvijaju se kroz razine A1 (A1/1 i A1/2), A2 (A2/1 i A2/2), B1 (B1/1 i B1/2), B2 (B2/1 i B2/2) i C1 (C1/1 i C1/2).
Trajanje svake razine je 80 školskih sati, a po završetku svake od njih kandidati će biti spremni za polaganje pripadajućeg testa za dobivanje ÖSD certifikata.
Cijena tečaja po razini (bez testiranja za certifikat) je 400 KM i moguće je plaćanje u 4 rate.
Za zainteresirane kandidate koji posjeduju odgovarajuću razinu znanja postoji mogućnost i samog testiranja bez pohađanja nastave.

O svemu se više informirajte putem e-maila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na mobitel broj 063/325-061. 
 

Povratak na vrh


 

PROGRAMIRANJE U JEZICIMA C++ i C# – osnovni i napredni seminari.

Cilj seminara je naučiti polaznika osnovnim elementima C++ programskog koda i osnovnim principima razvoja aplikacija.

Sadržaj osnovnog seminara: osnovne tehnike proceduralnog programiranja, uvod u objektno orjentirano programiranje, uvod u generičko programiranje. Uvjet za pohađanje seminara je završena srednja škola (ili maturant) i solidno poznavanje rada na računalu.

Sadržaj naprednog seminara: napredne tehnike proceduralnog programiranja, objektno orjentirano programiranje. Uvjet za pohađanje seminara je završen osnovni seminar ili odgovarajuća razina znanja.

Trajanje oba seminara je po 50 školskih sati u popodnevnim terminima u dogovoru s predavačem i ostatkom grupe.
Nakon odslušanog seminara polaže se praktični dio, nakon čega se izdaje potvrda o uspješnom pohađanju seminara.
Cijena po seminaru je 550,00 KM uz mogućnost plaćanja u 2 rate. Cijene važe za gotovinske uplate, dok se na račune za firme dodaje 17% PDV-a. 

Studentima, maturantima i nezaposlenima odobravamo 10% popusta, a na grupne prijave nudimo dodatni popust.

Detaljne programe seminara možete dobiti upitom na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 

 

Povratak na vrh


 

WEB DIZAJN

Seminar je namijenjen polaznicima koji žele naučiti kreirati i dizajnirati jednostavnije Internet stranice i služi kao osnova za daljnje usavršavanje u ovoj oblasti, koja nudi sve više mogućnosti zapošljavanja, kao i samostalnog rada.

Teme koje se obrađuju su HTML osnove, CSS stilovi, Adobe Dreamveawer i Photoshop CS5, CMS, FTP i SEO - optimizacija za pretraživače.  

Trajanje ovog seminara je 40 školskih sati u popodnevnim terminima u dogovoru s predavačem i ostatkom grupe.
Nakon odslušanog seminara polaže se praktični dio izrade jednostavne Web stranice, nakon čega se izdaje potvrda o uspješnom pohađanju seminara.
Cijena seminara je 350,00 KM i važi za gotovinske uplate, dok se na račune za firme dodaje 17% PDV-a. 

Zainteresiranim polaznicima odobravamo 10% popusta, a na grupne prijave nudimo dodatni popust. 
 

Povratak na vrh


©2020 AGEDUS d.o.o.   |   Sva prava pridržana.