Agedus d.o.o.
Trnska cesta 69
88220 Široki Brijeg
Tel/fax:039/705-728

Mob: 063/325-061
E-mail: info@agedus.ba

   Žiro račun: 1328502009396828
NLB banka d.d
MBS:64-01-0180-10

ID broj: 4272320190007
PDV broj:272320190007

 

agencija za edukaciju i usluge

agencija za edukaciju i usluge

ecdl_lijevo

Izrada Internet stranica već od 299KM

Ako trebate uvijek dostupnu informaciju o vašoj tvrtci, usluzi, proizvodu, djelatnosti ili turističkom objektu - tada je vaš najbolji izbor prezentiranje putem internet stranice.

Mi Vam nudimo usluge izrade web stranica po vrlo povoljnim cijenama.

Najpovoljnije cijene rabljene opreme

Nudimo brand name rabljena računala i ostalu opremu po najpovoljnijim cijenama.

Računalo već od 49,00 KM!

Više...

Facebook

Akcija

Promotivna akcija tijekom mjeseca siječnja - 

intenzivni jednomjesečni tečaj njemačkog jezika 

po cijeni od samo 180 KM.

Nazovite za detalje!

ECDL informacije

Polovinom veljače 2009. godine izdana je 9 milijunta ECDL diploma kao jedinstveni, međunarodno priznati, dokaz o elektroničkoj pismenosti. Povodom svečanog obilježavanja 9 milijuna izdanih ECDL diploma Jose Manuel Barroso, predsjednik Europske komisije, primio je počasnu ECDL diplomu.

barroso2"Stalno ulaganje u informatičko opismenjavanje jedna od ključnih tema svih zemalja članica Europske unije jer je informatička pismenost nužna kako bi se održala konkurentnost europske ekonomije." istaknuo je Barroso ovom prigodom te dodao kako je Europska komisija ponosna što je od početka podržala ECDL program koji s velikim uspjehom ispunjava misiju elektroničkog opismenjavanja.

 

"9 milijuna diploma potvrda je našeg dobrog rada." - ustvrdio je Damien O'Sullivan, voditelj ECDL Foundationa na prigodnoj svečanosti - "Ulaganje u programe poput ECDL-a višestruko se vraća kroz veću konkurentnost sveukupnog europskog gospodarstva, ali i kroz veću konkurentnost svakog pojedinca na tržištu rada."

Europska unija je i pred našim vratima. Osigurajte si na vrijeme međunarodno priznatu ECDL diplomu o elektroničkoj pismenosti.

 

European Computer Driving Licence (ECDL) - Europski računalni certifikat je međunarodno priznat certifikat o informatičkoj osposobljenosti. Izvan Europe to je internacionalni standard i zove se ICDL. To je korisnički certifikat koji treba posjedovati svaki korisnik osobnog računala.
ECDL certifikat je prihvaćen u svim zemljama Europske unije kao standard za obrazovanje i provjeru informatičkog znanja korisnika. ECDL je postao univerzalana metoda i cilj za dokazivanje osposobljenosti korisnika osobnih računala u svim oblastima.

U svijetu trenutno djeluje više od 15.000 test centara u 148 država na 42 različita jezika.

Koncept ECDL-a podržavaju: Europska unija, UNESCO, Svjetska banka, vlade Australije, Austrije, Belgije, Egipta, Estonije, Irske, Nizozemske, Norveške, Njemačke, Mađarske, Italije, Švedske, Jordana, Poljske, itd...

Mnoge zemlje su prihvatile ECDL certifikat kao standard kojim se dokazuje znanje i vještina u radu s osobnim računalima zbog toga što:

ECDL predstavlja osnove računalnih vještina namijenjene svim korisnicima
ECDL povećava informatičku pismenost u društvu
ECDL predstavlja model za obrazovanje i provjeru znanja u informatici
ECDL olakšava aktivno sudjelovanje u informatičkom društvu


©2020 AGEDUS d.o.o.   |   Sva prava pridržana.