Agedus d.o.o.
Trnska cesta 69
88220 Široki Brijeg
Tel/fax:039/705-728

Mob: 063/325-061
E-mail: info@agedus.ba

   Žiro račun: 1328502009396828
NLB banka d.d
MBS:64-01-0180-10

ID broj: 4272320190007
PDV broj:272320190007

 

agencija za edukaciju i usluge

agencija za edukaciju i usluge

ecdl_lijevo

Izrada Internet stranica već od 299KM

Ako trebate uvijek dostupnu informaciju o vašoj tvrtci, usluzi, proizvodu, djelatnosti ili turističkom objektu - tada je vaš najbolji izbor prezentiranje putem internet stranice.

Mi Vam nudimo usluge izrade web stranica po vrlo povoljnim cijenama.

Najpovoljnije cijene rabljene opreme

Nudimo brand name rabljena računala i ostalu opremu po najpovoljnijim cijenama.

Računalo već od 49,00 KM!

Više...

Facebook

Akcija

Promotivna akcija tijekom mjeseca siječnja - 

intenzivni jednomjesečni tečaj njemačkog jezika 

po cijeni od samo 180 KM.

Nazovite za detalje!

ECDL informacije

Polovinom veljače 2009. godine izdana je 9 milijunta ECDL diploma kao jedinstveni, međunarodno priznati, dokaz o elektroničkoj pismenosti. Povodom svečanog obilježavanja 9 milijuna izdanih ECDL diploma Jose Manuel Barroso, predsjednik Europske komisije, primio je počasnu ECDL diplomu.

barroso2"Stalno ulaganje u informatičko opismenjavanje jedna od ključnih tema svih zemalja članica Europske unije jer je informatička pismenost nužna kako bi se održala konkurentnost europske ekonomije." istaknuo je Barroso ovom prigodom te dodao kako je Europska komisija ponosna što je od početka podržala ECDL program koji s velikim uspjehom ispunjava misiju elektroničkog opismenjavanja.

 

"9 milijuna diploma potvrda je našeg dobrog rada." - ustvrdio je Damien O'Sullivan, voditelj ECDL Foundationa na prigodnoj svečanosti - "Ulaganje u programe poput ECDL-a višestruko se vraća kroz veću konkurentnost sveukupnog europskog gospodarstva, ali i kroz veću konkurentnost svakog pojedinca na tržištu rada."

Europska unija je i pred našim vratima. Osigurajte si na vrijeme međunarodno priznatu ECDL diplomu o elektroničkoj pismenosti.

Agencija za edukaciju i usluge Agedus d.o.o. Široki Brijeg privatna je ustanova osnovana 2010.godine prvenstveno s ciljem promicanja prednosti ECDL informatičkog obrazovanja u odnosu na klasična informatička obrazovanja, te uvođenja novih programa obuke iz knjigovodstva, Web dizajna i programiranja, danas najtraženijih profila s natječaja za zapošljavanje ne samo na našim prostorima, već i šire.

Agedus d.o.o. Široki Brijeg jedini je ovlašteni ECDL testni centar u ŽZH, te je kao takav ovlašten za izvođenje nastave i testiranja za dobivanje međunarodno priznate ECDL diplome, koja će Vam sigurno pomoći pri zapošljavanju ili promjeni radnog mjesta (trenutno je preporuka pri zapošljavanju u državnu službu BiH), a možda će biti i velika pomoć pri zadržavanju postojećeg radnog mjesta u budućnosti. Ukoliko smatrate da imate dovoljno znanja što se tiče rada na računalu, samo se prijavite, testirajte i uzmite certifikat koji je priznat u Europi i svijetu.

Knjigovodstveni programi obrazovanja novina su na našem prostoru i maksimalno su prilagođeni polaznicima koji žele steći znanje iz knjigovodstva ili ga proširiti i tako Vam pomoći da si nađete radno mjesto u struci koja je sve traženija na tržištu. Tijekom nastave svakodnevno će se knjižiti primjeri iz prakse na računalima u modernom programu za robno i materijalno i financijsko knjigovodstvo.

Svi programi edukacije izvode se u malim grupama do maksimalno 10 polaznika, gdje svaki polaznik koristi posebno računalo, a programe vode stručnjaci s dugogodišnjim iskustvom rada u struci i na rukovodećim položajima s certifikatima za ovlaštenog ECDL Test lidera i samostalnog računovođu.

Programi su maksimalno prilagođeni polaznicima koji žele steći znanje i biti osposobljeni za rad na radnom mjestu gdje se ta znanja i sposobnosti traže, što znači da se u predavanju koristi što manje teorije, a što više praktičnog rada i korištenja primjera iz prakse. 

Osim grupnih tečajeva nudimo mogućnost i individualnog rada sa zainteresiranim polaznicima (manageri, studenti itd.) o čemu se posebno dogovaraju termini i uvjeti izvođenja edukacije, kao i mogućnost izvođenja edukacije u poduzećima koja mogu osigurati adekvatne uvjete za to.

Da biste bili sigurni da ćemo se pošteno potruditi da Vas naučimo što više u programu obuke koji izaberete, nudimo Vam i jamstvo na zadovoljstvo uslugom, što znači da će polaznik koji je pohađao bar 90% nastave, a nije zadovoljan stečenim znanjem, moći čitav taj modul ili dio obuke ponovno pohađati s idućom grupom koja bude slušala taj program. 

Poklonite nam svoje povjerenje, a mi ćemo se truditi da ga maksimalno opravdamo i uvedemo Vas u svijet praktičnih znanja potrebnih za radna mjesta koja se danas najviše traže na tržištu.

Požurite se - upisi su u tijeku, a svim polaznicima nudimo i poseban popust

 


©2021 AGEDUS d.o.o.   |   Sva prava pridržana.